Professioneel laswerk op maat van jouw industrie

Op zoek naar een bekwame partner voor geplande revisies van je machinepark of het uitwerken van specifieke onderdelen voor je productie? Of moet er een dringende interventie plaatsvinden? Bij DF Steeling werken we elk type project nauwkeurig en vakkundig uit. Dat is alvast een zorg minder voor jou.

DF Steeling industrie

DF Steeling laswerken voedingsindustrie

Industrieel lassen

DF Steeling is meer dan 25 jaar actief in industrieel laswerk. Onze uitgebreide kennis zetten we dan ook met plezier in om je uit de nood te helpen. Of het nu gaat om een geplande interventie of een dringend probleem, DF Steeling voert elk werk gedetailleerd en correct uit. Ook voor het ontwerp van specifieke stukken zit je bij ons goed. Ontdek ons aanbod:

  • herstellingen van machines
  • hygiënisch lassen
  • preventief onderhoud van machines
  • bouw van nieuwe machines
  • aanpassingen aan bestaande machines
  • ontwikkeling van onderdelen of toebehoren: filterbakken, opvangbakken, verbindingsstukken, …
  • bouw van onderstellen voor o.a. kunstwerken
Df Steeling laswerken industrie voeding

Expertise over sectoren heen

Onze uitgebreide ervaring in de voedings- en textielindustrie zetten we graag breed in. De kennis en technieken uit de ene sector komen vaak van pas in een ander toepassingsgebied. Die zetten we dan ook graag in om jouw concept vorm te geven en actief bij te sturen, indien nodig. DF Steeling is uitgerust met specifiek materiaal voor hygiënisch lassen, zoals vereist in de voedingsindustrie.

Van prototype tot finaal product

Nauwkeurigheid is geen overbodige luxe bij laswerk op maat. Een traject met DF Steeling begint daarom met een bezoek ter plaatse, het opnemen van de juiste maten en een goed begrip van je wensen en noden. Daarna werkt DF Steeling een prototype uit, tot in het kleinste detail. Eens dat definitief vastligt, maken we een offerte. Na akkoord werken we een groter aantal stukken of onderdelen uit. Op die manier garandeert DF Steeling dat we voldoen aan jouw specifieke vraag.

Wil je een partner die met je meedenkt en waarop je kan vertrouwen?

neem contact op